Wednesday, July 1, 2009

SEREMBAN LAH SANGAT

ok. baru balik dari seremban., ke rumah tok su di felda neram 1, singgah je. huhu. pahtu mntak izin ngn parent nak balik kmpg. alsan nye alaa. ekg dop leh nok balik doh. ssoh doh nok balik. doh lah musim buoh skg niem. heee. ma bagi je. ye lah , kampung die an. tapi abah cam berat sket lah nk bagi aku balik kmpg. ntah lah knp. aku pom x paham lah. tapi ma bagi green light je kat aku. huhu. nasib ayh teh ade. hehe. bla bla bla. HOREEE! aku boleh balik kmpg. heee. ayh teh nk mntk tolong aku riba abang long lah ( amri) hee. hurmm. ntah kul bape ntah ktrng bertolak. tapi agak lewat lah, huhu. laju gile ayah teh drive. haha. skali skale die melalut sorg sorg. adoii. mybe die mengantok kot. haha. aku plk duk depan. sebelah die. dengar je lah die tuh melalut.dah lah lenguh duk riba amri tuh. adoyaii. dah bermacam posisi aku tukar. haha. lenguh weyh. dah lah nak msj si mohd shukri bin ismael dop leh. bateri hp empty teruh weyh!. panah nguh tobak pom!. huh. wat bodo je lah. hurmm. cik teh? hoho. ade duk kat blakang. x leh duk depan. aidil ade (adik amri). kene duk blakang. nk tido pom senang. alaa. aidil baru bape bulan ntah lah. jalan pom blom. huhu. ouh. nenek pom ade skali kat blakng. nenek dah x larat nak riba amri tuh. sbb tuh ak yang kene. :)
ok. kul 1.45 kot. sampai kat kmpg gom mak sum. alor lintah. besut. hehe. letih gile!. kren ase pggan aku duk riba ke amri tuh. hahahah. xpe lah. pengalaman kot. (pengalaman lagi) hahaha. ouh. sampai je terus cari charger. kadang dop jupe. doh lah ayoh n cik su tido kat alor lintan. adoii. tnye ayh teh , yes!. ade. heee. terus cas , on n terus msj mohd shukri bin ismael.
hehe. sory sygg. btri empty xdi. huhu. msj bpe keping ntah. TERTIDO lah plk. hee. maaf again yup. :))


1 comment:

  1. uuwaaa...
    nk itot..
    t comnt2 my post ek...
    huhu...

    ReplyDelete