Wednesday, May 8, 2013

Stay Cool


hey peep . long time no see yeah . hikhik . macam busy sangat je skrang kan . padahal malas nak mengadap laptop nih . sekarang kehidupan biase biase saje sekadar ala kadar . tapi lebih ceria dari dulu . sebab ade amy . mihmihmihh . skrang babysitter kepade si Ami .hikhik . nak keje macam serba salah lah plak . adoi . takpe lah . kite buat mane yang patut dulu . lepas raye bary fikirkan balik . kalau kije skrang , kompom kompom tahun nih tak dapat berayerr lerrrr . taknak mengalami pengalaman sebegitu sekali lagi . eeeuuuwwww ! mintak dijauhi yawww .



whatever i do , keep calm , be cool

STAY ALONE 




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete